Zpět
9
.
1
.
2023
Info

Úspěšně jsme zastupovali společnost Bunzl při akvizici VM Footwear

Poskytli jsme právní poradenství našemu dlouholetému klientovi při akvizici většinového podílu ve společnosti VM Footwear, která je významným prodejcem osobních ochranných a pracovních pomůcek.

Společnost Bunzl poskytuje včasné a kompletní specializované distribuční služby na jednom místě ve více než 30 zemích a dodává širokou škálu nepotravinářských výrobků z mezinárodních a odpovědných zdrojů do různých tržních odvětví. Jejím cílem je poskytovat základní obchodní řešení po celém světě a vytvářet dlouhodobě udržitelnou hodnotu ve prospěch všech zúčastněných stran.

Společnost VM Footwear s.r.o. byla založena v roce 2003 jediným majitelem s čistě českým kapitálem. Od svého vzniku se společnost zabývá vývojem, dovozem a distribucí osobních ochranných a pracovních pomůcek. V roce 2008 rozšířila svou působnost na Slovensko vybudováním prodejní sítě, od roku 2016 úspěšně exportuje do CEE regionu a v posledních letech i do západních zemí EU.

"Jménem týmu Bunzl bych rád poděkoval Tomášovi, Heleně a Patrikovi za jejich práci na této transakci," uvedl Nicolas Ingram, generální ředitel společnosti Bunzl Central and Eastern Europe.

Transakční tým byl na straně kupujícího veden partnerem Tomášem Doležilem ve spolupráci s advokáty Helenou Hailichovou a Patrikem Müllerem.

Celou zprávu naleznete zde

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz