Zpět
21
.
12
.
2023
Info

AsistovalI jsme společnosti SUDOP při prodeji většinového podílu ve společnosti VSP DATA

JŠK poskytla právní poradenství při prodeji většinového podílu ve společnosti VSP DATA a.s., která se specializuje na poskytování kompletních zákaznických služeb a podpory v rámci reverzní logistiky. 

„Společnost SUDOP INVEST a SUDOP REAL ze skupiny SUDOP zastřešující vice než 70 firem v oblasti projektové, inženýrské a IT činnosti, se v závěru letošního roku dohodla se společností HP TRONIC Zlín o převodu svého majoritního podílu ve společnosti VSP DATA,“ uvedl Stanislav Lín ze skupiny SUDOP. „Tímto děkujeme minoritním vlastníkům za úspěšnou, více než dvacetiletou spolupráci, která umožnila vybudovat moderní opravárenské centrum s celoevropským záběrem. Všem zúčastněným přejeme další dynamický rozvoj a naplnění nových podnikatelských aktivit,” dodal.

Transakční tým JŠK vedl na straně prodávajícího partner Tomáš Doležil ve spolupráci s advokátkou Janou Pospíšilovou v klíčové exekutivní roli. Finanční poradenství zajistila Raiffeisen Bank.

S koncem roku máme další dokončenou transakci pro našeho dlouhodobého klienta. Tentokrát se nejednalo o akvizici, ale o prodej skupiny společností v čele s VSP DATA. Transakce se nerodila lehce, ale myslím, že s výsledkem musí být všichni nakonec spokojeni”, řekl k další úspěšné transakci pro SUDOP partner JŠK Tomáš Doležil.

Celou zprávu najdete zde

 

Nejnovější

KONTAKTY

+420 226 227 611
recepce@jsk.cz